Monday, April 20, 2020

Macam Tak Puasa je kau ni!

Bismillah

Hi guys...assalamualaikum.

Eh!Tak lama dah kita nak berpuasa kan?berapa hari je lagi tau!!Korang dah prepare ke apa yang patut?hehe.Yelah kan,especially mak-mak time PKP ni la agak mencabar untuk kita coz kebanyakkan masa kita perlu ke dapur untuk menyiapkan juadah bersahur dan berbuka,ye tak?

Kalau sebelum ni,juadah berbuka mungkin ramai yang beli kat bazaar Ramadhan kan?Yelah,beraneka juadah kat situ ha!Sedap-sedap pulak tu ye tak?hehe.Tapi tahun ni agak berbeza untuk kita disebabkan oleh wabak covid-19 kan?Tapi takpe,semua ni ada hikmahnya.

Ni YM nak share pasal satu minuman kesihatan ni - performance Drinks Shaklee.Minuman kesihatan ni best sangat diamalkan semasa kita berpuasa sebab minuman ni akan bagi kita rasa bertenaga dan kurang dahaga tau!Untuk anak-anak yang baru belajar nak berpuasa tu kan,boleh la bagi minum ni ketika bersahur,inshaallah anak-anak akan kurang rasa dahaga.Takdelah mak-mak kena melayan rengekkan si kecil tu sepanjang masa kan?hehe.


Inshaallah memang sangat membantu si kecil anda untuk rasa lebih bertenaga.Takdelah lembik semacam je time puasa kan?kita pun risau kalau tengok diorang camtu.Minuman ni menggalakkan badan kita sentiasa hidrat,meaning takdelah rasa kering tekak semua.


ADA DUA PERISA - LEMON LIME DAN NATURAL ORANGE. DUA-DUA PERISA AVAILABLE YE.


TESTIMONI PERFORMANCE DRINKS 






Kalau kita yang dewasa ni amalkan Performance Drinks ni,sure ada yang kata kita, "ko puasa tak puasa ni???segar fresh je aku tengok!" kah!

discount 10% untuk pembelian twinpack

Sekiranya kawan-kawan berminat nak dapatkan minuman kesihatan ni boleh contact saya ye.

KLIK



Sunday, April 19, 2020

Rahsia Kurus

Bismillah


Tengok gambar nieh... teruja kan??ni la namanya #shakleeEffect.Memang terbaik.Sebelum ni akak ni memang nampak cantik dan comel dah,tapi lepas amalkan Shaklee dia lagi nampak lebih langsing dan cantik kan?

Syukur alhamdulillah.

Apa rahsia kuruskan badan dia ni??? ofkos korang teruja nak tahu rahsia kuruskan badan , tips kurus dia ni kan? Pertamanya YM nak ingatkan kawan-kawan, tiada jalan mudah untuk dapatkan body idaman.Semuanya memerlukan usaha dan bukanlah bergantung pada suplemen 100% untuk mencapai body idaman.

ni la diaaaa rahsia kurus dia! 2 Suplemen ni yang membantu dia mendapat body idaman selain mengamalkan gaya pemakanan dan gaya hidup yang sihat.

Suplemen ni membantu melancarkan proses penurunan badan dia.Tetapi apa yang paling penting dia mengawal penggambilan kalori dan memilih makanan yang sihat untuk mempercepatkan proses penurunan berat badannya.

Penggambilan air juga penting untuk membantu melancarkan proses penurunan berat badan.So,kena la juga rajin-rajin minum air masak,bukan air manis tau...hehe.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan suplemen ini,boleh la contact YM ye...klik je gambar kat bawah ni.Inshaallah YM akan berikan konsultasi terbaik untuk anda.